Det har aldrig tidigare hänt att Kikki Danielsson headlinar ihop med några av Sveriges tyngsta technomusikexporter, men nu är det fan-i-mig ändring på det! Trion kommer förvisso att spela på olika golv men hela panget (och alla dess dansgolv) är öppet till klockan 05.00!

Dansgolv 1: Joel Mull & Nima Khak
Som producent är Joel ständigt verksam och han har släppt över 100 releaser och är på ständig turné och reser runt i världen nästan varje helg och spelar på de främsta klubbarna och festivalerna inom
technoscenen. Nima släpper tung musik på H-Productions ihop med b.la Jesper Dahlbäck och Cari Lekebusch och har varit en av de främsta DJ´s i generen ett bra tag.

Dansgolv 2: DJ Linus och Kikki Danielsson (LIVE)
Få personer har så mycket mellomusik och är lika schlagernördiga som Linus. Han kommer att spela det mesta och bästa från Eurovision och mellon. Klockan 01.30 ställer schlagerlegenden Kikki Danielsson på scen och river av några av hennes största hits från hennes 40 (!) åriga långa karriär! Kvällens värd La Tommy kommer att styra rummet järnhand och våra sexiga Go Go Killar ger er alla något att titta på när man är för trött för att dansa!

Dansgolv 3: PRETTY BOY
DJ Pretty Boy är Backsdoor-residenten som får hela ”The Hole” att koka när han blandar dagens superhits och gamla händerna i luften dängor!

Doorwhore: Tim Alejandro

Entré:
Kl 23.00-00.00 100 kr (garderob ingår)
kl 00.00-01.30 190 kr (garderob ingår!)
kl 01.30-05.00 250 kr (garderob ingår!)
Åldersgräns 18 år

Backdoor ”The best and Gayest club north of Ibiza