Till Strykjärnsparken kommer Caroline CARRO Jönsson, en av Sveriges mest rutinerade sångerskor. Samtidigt som hon satsar solo körar hon regelbundet åt bland andra Orup, Lena PH och Linda Bengtzing. Nu är hon aktuell med singeln Slowly, Slowly som spelas flitigt på Sveriges Radio P4 samt Late Bloomer, båda skrivna och producerade av Marie och Paul Rein som tidigare har jobbat med Christina Aguillera och Jessica Simpson. Caroline medverkar också på samlingsskivan A better Man för stiftelsen LifeWatch tillsammans med Christer Sjögren, Janne Schaffer, Jessica Andersson mfl. där alla intäkter går till vetenskaplig forskning om cancer och autism.

Tillsammans med Vocalettes jobbar Caroline regelbundet med Rhapsody in rock och Robert Wells. Nyligen var de i Beijing, Kina där de medverkade i en TV-gala som visades för 300 miljoner TV-tittare. Robert Wells träffade Caroline i Kina redan år 2000. Då gjorde hon rollen som Agnetha i ABBA-showbandet "Arrival - a tribute to ABBA", som Caroline turnerade världen runt med 1998 till 2007. Tillsammans med Robert Wells har Caroline även gjort Wells och Laberos julshow "Christmas spectacular" och sommarturnén "Pirates of Rhapsody".

Välkommen till Söderhamn tillsammans med Lars Hägglund, som har jobbat och skrivit, sålt platina, låtskrivare till Sara Varga, guld till Charlotte Perelli och jobbat med bla Björn Skifs på hans senaste turné. Hägglund har medverkat som huskör i Melodifestivalen åren 2008-2012 men även andra stora TV-produktioner, bland andra Världens barn-galan, Rosabandet-galan, Allsång på skansen. Han har även turnerat med bland andra Christer Björkman, Thomas Dileva, RIX FM Festival och Sara Varga. Lars är en av Sveriges mest begåvade sångare och låtskrivare som nu intar Pride i Söderhamn tillsammans Caroline Jönsson och DJ Mello-Bello.

Tid: 20.00
Plats: Strykjärnsparken

www.carolinejonsson.net

#larshäglund #carolinejönsson #mellobello
#söderhamnpride #soderhamnpride