Välkommen till Blue Vision - En lek- & mötesplats för vuxna!

Blue Vision är en butik/bio/klubb som välkomnar alla öppensinnade!
Det spelar ingen roll om du är gay, hetro, bi, trans, kinky, par, swinger, gillar BDSM eller fetischer.
Alla trevliga & respektfulla människor är välkomna hos oss!

Vi har öppet alla dagar i veckan, rejäla öppettider!

Vi har en stor butik med bra priser, en ännu större bioavdelning samt en eventavdelning där vi har flera temakvällar varje vecka!

Så hos oss kan Du handla sköna sexleksaker, busa i bion, träffa folk, titta på film och annat kul. Eller kom förbi och häng lite så bjuder vi på kaffe.
Med våra generösa öppettider så lovar vi att vi finns här när Du behöver!

Vi finns centralt vid Fridhemsplan, Fridhemsgatan 44.
Du tar dig enkelt hit med T-banans blå eller gröna linje samt buss 1, 3 eller 4.


Bion:
Vår 300 kvm stora bio/cruising area är en sann lekplats med gloryholes, slings, darkroom och många både större och mindre rum. T.ex så har vi fem större rum med storbildsskärmar och sköna soffor, fyra rum utrustade med speciella möbler/hjälpmedel samt videokabiner om Du vill ha det mer privat. Alla rum (förutom darkroom) har skärmar där det rullar film hela tiden, i de mindre rummen kan Du även byta film, och vi visar runt + 100 filmer i olika genrer och vi byter filmer en gång i veckan.

Det finns också en skön loungeavdelning där vi bjuder på kaffe och kex och Du kan även köpa dricka och snacks hos oss, allt för att våra besökare ska trivas så mycket som möjligt.

Vill Du vara naken eller byta om? Låsbara omklädningsrum, skåp att hyra och handdukar att låna finns.

Du kan även lämna in kläder och persedlar i kassan för säker förvaring.
Vår bio besöks både av singlar och par, av alla kön och med alla läggningar och åldrar.


Butiken:
Vi har ett stort sortiment till Stockholms absolut bästa priser!
Vi har brett utbud av sexleksaker, BDSM-redskap, kläder, glidmedel, massageoljor, rengöringsprodukter och en massa annat kul!

Vi har många kända märken och de allra flesta kan hitta något i sin smak hos oss, allt från vibratorer, buttplugs, dildos, mastrubatorer och kondomer till BDSM-redskap och electroplay!

Vårt stora utbud, våra låga priser och våra generösa öppettider gör Blue Vision till den perfekta sexbutiken i Stockholm!
Det är bara att komma in och botanisera, vi i personalen hjälper gärna till och tipsar och svarar på frågor!

Så om du har ett akut behov av glidmedel eller en leksak eller en gagball mitt i natten - Då finns vi där för Dig!


Eventavdelningen:
Här finns Stockholms största säng, två sexgungor, ett bondage-kors (st. Andrews cross), en sexmaskin (Cow Girl) och annat kul!

Det finns även rum där en av väggarna består av ett galler där Du kan visa upp sig för bions andra besökare om lusten finns, och beroende på vad Du vill och hur nära gallret Du står så kan Du ju bjuda in åskådarna att ”delta i leken” eller helt enkelt stå utom räckhåll. Denna uppvisningsmöjlighet är extra omtyckta våra exhibitionister och voyeurister och helt enkelt en plats som är otroligt uppskattad av våra besökare, oavsett vilken sida de befunnit sig på!

Naturligtvis finns det även skärmar där ett stort urval av filmer rullar hela tiden.
Vår eventavdelning är öppen för alla bions besökare under de flesta dagar och tider, men med undantag för våra temakvällar samt tider då avdelningen är uthyrd.
Under våra temakvällar håller vi vår eventavdelningen tillgänglig specifikt för de som besöker eventet. Det innebär att bions resterande besökare inte kan komma in på eventavdelningen under den tiden men däremot kan eventets besökare röra sig fritt inne på både eventavdelningen och i resten av bions utrymmen.

Vår eventavdelning går även att hyra för mer privata lekar, separata swingerssällskap, GB, ja för det mesta faktiskt! Det går även bra att kontakta oss om Du har andra specifika önskemål och tankar så ska vi försöka tillgodose Dina/Era behov!
 
Event-/Temakvällar:

Onsdagar 20.00 – 01.00 – Par

Torsdagar 18.00 – 23.00 – Naket

Lördagar 20.00 – 02.00 – Par