Extend är en salong med ett alternativt utbud. Vi har även vidgat oss genom att sälja våra favoritproduker på nätet. Vi har funnits sedan januari 1998, då Linda Westin fd. Blomqvist, öppnade med inställningen att Stockholm behövde ett hårställe med lite annorlunda inriktning än den traditionella ¨frisörsalongen¨. Det har varit salong sedan 1920-talet och delar av orginalinredningen finns kvar blandat med udda detaljer och massor med färg.
Alla som jobbar hos oss är egna företagare med unika stilar. Vi är som ett kreativt frisörkollektiv som samlas under ett tak.
Redan från starten 1998 har vi på Extend jobbat med hårförlängning, färg och styling både för svenskfilm, modetidningar, fotomodeller, skådespelare och privatpersoner. Att resultatet ska bli välgjort och att löshår inte tydligt ska synas, utan se naturligt ut, tycker vi är viktigt och är anledningen till att många anlitar oss.
På Extend kan man göra vad som helst med sitt hår. Vi sätter inga gränser. Vi kan alla klippa kort eller förlänga, dredda eller raka, färga naturliga färger eller blått, grönt, lila, rött... Med jämna mellanrum ser vi till att bli extra inspirerade genom att vidareutbilda oss på någon spännande kurs.