i som ligger bakom B&B Kyrkstallet, Suzanne och Petra, är en liten del av en stor familj i tre generationer som huserar på stadsgården Komministergården.

Vår önskan med Kyrkstallets B&B är att dela med oss av Komministergårdens underbara och speciella känsla. Varje gång vi stiger in på gården sänks hjärtrytmen lite och det känns tydligt att luften är renare. Närheten till den vackra kyrkan, sjön och den lummiga naturen gör sitt till.

Att familjen hamnat i Säter är tack vare Suzannes pappa Bengt-Göran. Han har smart nog räknat ut att det är en perfekt plats för ett kombinerat sommar- och vinternöje inom lagom räckhåll från allas hemmabas i Stockholm.

Om intresse finns kan ni beställa supergod vegetarisk mat från recept av den talangfulla kokboksförfattaren Nina Olsson. Det kan också hända att gästbarn erbjuds allt från hemmapoppade popcorn till sockervadd och zipline om något av barnen är på plats. De är driftiga och har annonserat att de gärna anlitas som barnvakter för ett par timmar om det efterfrågas.

Varmt välkomna.
Hoppas att se er i sommar!