När vi träffades upptäckte vi att vi hade en gemensam dröm! Drömmen var att skapa och driva ett litet personligt hotell i en härlig miljö. Vi hittade Sund Nergården 2012 och blev blixtförälskade!! Vi kände direkt att det här var den perfekta platsen för oss att förverkliga vår dröm.
2014 öppnade vi vår Gästhem som sedan blev ett hotell med matsal. Vi har endast sju dubbelrum i dagsläget.

Det vi har skapat är:
Ett “hideaway” för vuxna i den sörmländska idyllen! Hos oss vill vi att du ska känna dig som hemma! Här kan du varva ner och njuta av god mat och dryck, vacker natur och en fantastisk utsikt över sjön Sillen. När du bokar ett rum hos oss ingår det bl.a. middag i rumspriset. I vår glasveranda eller kanske vid poolen* kan du beställa någonting extra, bläddra i magasin eller bara vara. Utöver våra ordinarie dubbelrum har vi sommartid två stycken populära Glamping tält. Där bor du i ett fullt inrett tält med det mesta du behöver.

Vår matsal är öppen från kl 17:00 varje dag under sommaren. Under höst, vinter och vår är vår matsal öppen fredagar och lördagar. (med reservation för abonnerat) Vill ni endast äta middag hos oss gäller endast förbokning) Menyn i vår matsal är signerad av Taste By Johan Ahlvik. Vi är medlemmar i Petit hotel. Hotellet har en åldersgräns på 16 år och det gäller även i vår matsal. För mer info besök vår hemsida www.sundnergarden.se
*Poolen är öppen maj-sep och är uppvärmd så länge vädret tillåter.

Varmt välkomna till oss!

/Niklas & Johan med personal