Med kort varsel och glädje presenterar SUY proudly- i samarbete med Moa Svan & Sabina Wärme- En lesbisk julshow!

12 december- någe christmas som händer?
Ja, släpp paddan, jobbet och barnen som nys,
-in i värmen på lite flatigt julemys!
På Bagis Folkets Hus,
blir det standup och tända ljus.
Även lesbiska jul-hits såklart,
allt för att den rätta stämning ska infinna sig snart.
Varmt välkomna på vår show-
kom och få lite stjärne- glow!

medverkade:

Sabina Wärme
Musiker, kompositör och producent. Släppte i år albumet ”Jag var molnen 2.0” med soloprojektet These Heavy Clouds. Skriver och producerar också musik för film, teater och scenkonst, samt driver kvinno- och transseparatistiska independentbolaget ANNA/ANNA RECORDS.

Moa Svan
Komikern som utmanar med intellektuell humor och varit en av de som byggt den feministiska humorscenen till det den är idag. Aktuell med en vandrande standupföreställning på Historiska Muséet där hon letar efter nya berättelser i historien.

DJ Pamela Leal Viñals
Har levererat musik till queerklubbar som DJ sedan mitten av 90-talet då hon var med och sjösatte den legendariske klubben Bitch Girl Club, dåtidens största klubb i Skandinavien för flator. Spelar ofta på Moxy, pridefestivaler och gayklubbar i landet.

Therese Sandin
Efter succén med hennes första soloshow "Tjockis - en superviktig standupshow" är hon aktuell med nya föreställning "Ensam är stark (men det är lättare att bära en soffa om man är två)".
En av Stand Up Yours klubbdirektörer.

Pernilla Hammargren
Började med standup 2006 och har sedan dess levererat egna soloshower samt arbetat med att driva klubbar och sammanhang som bryter normen i humorvärlden. Grundade prisbelönta Stand Up Yours 2014.