En hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt. Det bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits.
En hyllning till Björn & Benny med Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding under ledning av Johan Granströms sjumannaband samt Jenny Redenkvist & Linda Holtberg.

Upplev en fantastisk kväll med det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia med mera från Björn & Bennys fantastiska låtskatt!

Det blir en kavalkad av de största hitsen som Björn Ulvaeus och Benny Andersson skapat genom åren och vi vågar utlova en fantastisk kväll där publiken kommer få det bästa ur BAO, Chess, Duvemåla, Mamma Mia och mycket mera!

Kalle Moraeus – Denna prisbelönta speleman behöver ingen närmare presentation, Kalle är en av våra mest folkkära artister och nära vän till Benny Andersson, men är även medlem i Benny Andersons orkester (BAO). Kalle var under många år firad programledare för ”Så ska det låta” och SVT-succén ”Moraeus med mera”, Kalles egna programserie som sändes mellan åren 2011 – 2017. 2018 såg vi Kalle framgångsrikt kämpa i TV4:as Biggest Looser VIP.

Gunilla Backman – En av våra största musikalartister! Gunilla har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikaler b.la Les Misérables, West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar för att nämna några. 2005 fick hon huvudrollen som Donna i den svenska musikal versionen av Mamma Mia (Som Gunilla spelade med i 2005–2007 på Cirkus i Stockholm). För insatsen i Mamma Mia blev hon 2006 tilldelad guldmasken.

Johan Boding – En musikalartist som utan tvekan har en av Sveriges bästa röster! Johan har b.la haft framstående roller i Miss Saigon och Jesus Christ Superstar. För sin roll i Miss Saigon blev han tilldelad guldmasken. Johan har även medverkat i Rhapsody in Rock, men mest känd för den breda publiken kanske han är för sina Queenshower som sålt ut arenor över hela Sverige, senast med The Night of Queen – Freddie forever. som har spelats fram till våren 2019.