Salong Fux Afterparty Xtravaganza FEAT Marcus Ullmarker, Micke Julander & Pretty Boy!

Sveriges mäktigaste varietéshow - Salong Fux är denna afton på plats bjussar på en efterfest delux efter en (vad vi förmodar) magisk show i Förbindelsehallen (som du kan läsa mer om längst ner i detta event) under natten kan du spana in hela freakshowen och som inte det vore nog uppträder flera av artisterna med nya spektakulära nummer! Ni vill absolut inte missa en av världens enda kvinnliga svärdslukare! Kvällens DJ´s är inga mindre än Micke Julander och Marcus Ullmarker och i The Hole kämpar bakdörrens resident DJ Pretty Boy på med att spela hits och rajraj ända fram till klockan 05!

FRI ENTRÉ INNAN KLOCKAN 01!!!

DJ´s:

➤ MARCUS ULLMARKER

Marcus Ullmarker har spelat på nätterna för stockholms klubbscen i många år och ni har säkert hört honom spela på antingen Berns, F12, Backdoor, Slakthuset, Cafe Opera och Mälarpaviljongen där han har huserat bakom spelarna. Marcus har även spelat i Barcelona, New York, Tulum, Rom, Ibiza och London. Förutom Stockholm är Ibiza hans andra hem som man kan förnimma i hans sound. Förvänta er sexig förförisk house, techno och techouse.

Lyssna och förbered er med: https://soundcloud.com/dj-marcus-ullmarker

➤ MICKE JULANDER

Stockholmsbaserade Norrlänningen Micke Julander med hela 24 år bakom skivspelarna, startat Discollective, Discogram, drivit flertalet klubbar Sthlm och spelat på de klubbar du gillar..ja ser vi fram emot denna natt! Med sin gedigna house/techsamling och passion för riktigt energiska beats så utlovas en svettig natt.
Detta älskar vi såklart!

Enjoy the ride.. ツ
https://www.mixcloud.com/micke-julander/

The Hole (Hits och rajraj i 180!)
PRETTY BOY

"Backdoor - The best & gayest club north of Ibiza”

Entré:
Kl 23.00-01.00 Fri entré!
kl 01.00-02.30 140 (garderob ingår!)
kl 02.30-05.00 190 kr (garderob ingår!)
Åldersgräns 18 år

Om Salong Fux:
Är en sprakande kollision av uppträdanden, talanger och överraskningar under ledning av den glittrande cirkushästen och konferencieren Robert Fux. Svenska och internationella akter samsas med gamla favoriter, nyslipade diamanter och lokala förmågor du inte trodde fanns. Livemusik, teater och dans blandas med hisnande nycirkus, akrobatik och burlesk.