15.00 – 17.00
HALLWYLSKA PALATSET VI SER UTSTÄLLNINGEN
”MÖTESPLATSER I EN FÖRBJUDEN TID”
VI HAR BOKAT: 15 BILJETTER SÅ, FÖRST TILL KVARN…
HÄMTA din BILJETT I KASSAN 90 KR
HALLWYLSKA PALATSET
HAMNGATAN 4
T-KUNGSTRÄDGÅRDEN
……………………………………………………..…………
MEGA BEAR PARTY PÅ AMFITEATERN LÅNGHOLMEN
Lördag 7 augusti / 18.30 – 01.00

Pandemin och myndigheternas restriktionerna gör att vi tyvärr inte kan ha ett Mega Bear Partyt med dans och mingel som vi brukar. Istället blir det ett ”Open Air Party” med ute häng i ”Amfiteatern på Långholmen” Lördag den 7 augusti från kl 18.30 – 01.00 eller så länge vi orkar

Just nu håller vi på med att planera med alla detaljer bla. med ”Korvgubben Rolle” som kommer och serverar ”Slang med Halka” (en vanlig kokt / grillad bjuder vi på) om man vill ha någon av extra sorterna får man betala tillägg, kommer finnas vegetarisk variant också. Ta med vad ni önskar dricka under kvällen. Det blir musik från nya MegaBear Soul System och kanske lite ”kubb” spel eller så vi får se….

Vi håller tummarna för att vädergudarna är med oss. Hoppas att så många som möjligt kan komma, det vore kul att ses och det är riktigt gott om plats där så vi kan följa myndigheternas rekommendationer!!!

Så här hitta ni till Amfiteatern på Långholmen
Ta buss 54 / 66 till Bergsunds Strand. Buss 4, 74, 77, 726. T-bana: Hornstull (Med promenad ca 5 min) Amfiteatern ligger på höger sida av ön.
Välkomna! Bears Together


Arranged by: Viking Bears, Nordic Bears, Aros Bears, Cinema Queer, Närkes Björnar, Homan Göteborg