Fröjas, oasen i Ås, ÖPPET alla dagar

Lunch & hembakat gofika

Växter & blommor i Handelsträdgården

Schysst presentbutik med fairtrade


Ett måste vid besök i Jämtland är en fika på Fröjas, Oasen i Ås. Supporta denna öppna mötesplats där alla kan vara som de är i hjärtat av Jämtland

Njut gofika i hemtrevlig växthusmiljö året runt. Här sitter du mitt bland växter och blommor med din kopp fairtrade kaffe. Hembakade godbitar, matiga lunchmackor och dagens soppa. Fröjas smörgåstårta med lax, räkor och tångcaviar är mycket uppskattad! Liksom räkmackorna.

Inspireras av säsongens blommor i handelsträdgården på Fröjas. Både växter för inne och ute. Dahlia-knölar, sättpotatis, sättlök, fröer, jord, krukor ja allt du behöver för en lyckad odling till sommaren. Det finns också norrlandsodlade växter. Vi på Fröjas odlar även en del egen plant.

I Fröjas Världsbutik finner du fairtrade-delikatesser och hantverk från hela världen. Riktigt god choklad från Divine och rättvist kaffe och te. Prova Womens right kaffet, bönorna är från kaffeplantage i Peru som ägs och drivs av kvinnor.

Osterian af Jemtland har Ostbua i Fröjas växthus. Ostar på mjölk från korna som går utanför Fröjas. Ystning sker vägg i vägg med Fröjas, oasen i Ås.

Fröjas, Oasen i Ås ligger i fantastiska Åsbygden mellan Krokom och Östersund.
Öppet ALLA dagar kl 10-17, även julafton.

Här jobbar flera som är en del av regnbågscommunityt. Här kan du tryggt vara precis den du ärMer info
www.fröjas.se
Facebook Fröjas, Oasen i Ås
Instagram @frojasoasenias