Välkommen till Clarion Hotel Sign - in the heartbeat of Stockholm!

Mitt i Stockholms City, vid Norra Bantorget och med närhet intill kommunikationer, shopping, sevärdheter och andra nöjen, ligger Stockholms största hotell där arkitektur och Skandinavisk design är i fokus.

Hotellet har 558 hotellrum - alla inredda med Skandinaviska möbelklassiker. Efter en natt bland de fluffiga kuddarna njuter du av en frukostbuffé med många ekologiska och Fairtrade-schyssta alternativ.

På hotellets entréplan hittar du bar och restaurang Kitchen & Table Norrmalm som erbjuder lunch, brunch och middag ackompanjerat med sustainable cocktails!.

Tar du hissen upp till våning 8 finner du hotellets Rooftop Bar och hotellets spa, Selma City Spa. Mat, dryck, spabehandlingar och ett bad i den uppvärmda utomhuspoolen - allt med en outstanding utsikt - är något du inte får missa om du är i Stockholm. Selma City Spa erbjuder även olika gruppaket som passar perfekt för möhippa, svensexa eller fylla-jämt-kalas!

Dj's, event och happenings kan du räkna med på hotellet, flera dagar i veckan. Våra dörrar är öppna för alla, så om du inte på hotellet är du ändå varmt välkommen förbi för att uppleva den ultimata Clarion-upplevelsen!

Clarion Loves You. And You. And You!