Lilith Performance Studio
presenterar en ny storskalig performance av:

The Icelandic Love Corporation
Think less- Feel more


“We feel that this performance will be of a great importance in these times of
changes that need to be, more than ever, elastic, adjustable and transparent”.


- The Icelandic Love Corporation

I ett gigantiskt nät av nylonstrumbyxor skapar konstnärsgruppen Icelandic Love Corporation en ny egensinnig visuell upplevelse som fungerar på irrationella nivåer i tankeprocessen. Hela Liliths 300 m2 stora lokal vävs in och blir projektionsytan för performancen Think less - Feel more som tar avstamp i synliga och osynliga kontakter mellan människor, kontroll och brist på kontroll, konflikt, känslighet och elasticitet.

The Icelandic Love Corporation skapar färgsprakande och mångbottnad konst med en säregen kombination av urban ironi och de ödsliga lavafältens allvarsamhet. 1996 uppfanns ILC som består av konstnärerna Sigrún Hrólfsdóttir, Jóní Jónsdóttir och Eirún Sigurðardóttir. De har gjort åtskilliga uppmärksammande performance, konstinstallationer, scenografier och kostymer (bl.a till Björks skiva Volta) på både Island och i städer som bl.a. Genua, Helsingfors, Köpenhamn, San Francisco, New York, Warsaw och Tokyo.

Lilith Performance Studio är Europas första renodlade studio och arena för bildkonst-performance. Studion skapar nya storskaliga performance från idé till presentation genom att bjuda in bildkonstnärer från hela världen för att på plats förverkliga nya performance i ett nära samarbete med studion.

Performance: 1-4 december, 2011
Entré: 60 kr. Boka Biljett: [[email protected]]
Plats: Lilith Performance Studio
Bragegatan 15, Malmö

[URL=http://www.lilithperformancestudio.com]