Butikens sortiment är tänkt att ge Er den vackra möbeln, inredningsdetaljen, presenten, klänningen eller smycket m.m Ni söker.

Precis som årstiderna och helgerna växlar, så varierar sortimentet i butiken. Julbord, kräftskiva, påskdukning eller skolavslutning/examen - du finner tillbehören hos oss. Stor sortering på vackra takkronor, för närvarande ca 250 stycken, vilket blivit vår specialitet! Utöver detta bl.a glas, porslin, kläder m.m som Ni finner du året om.

En gång i månaden skyltas det om i affären, i början av november börjar det lacka mot jul hos oss. Då plockas Tomtar, Änglar, glöggmuggar, julkaraffer, snapsglas, broderade juldukar, julporslin från Rörstrand, Gustavsberg och Gefle m.m.

Nyårsskyltning i början av December med glitter o glamour, champagnekylare, glas och vackra klänningar är bara en liten del.

En månad före påsk är det dags för påskdukningen och i slutet av Juli är det hög tid för allt som hör till ett riktigt kräftkalas.

Halloween skyltas det för i september/oktober, däremellan kan man hitta skyltningar med 50 till 80-tal, erotik, eller bilnostalgi för att nämna några idespridare.