Tryckarklubben: livekaraoke, tryckarklassiker, högläsning!
Lördag 2 oktober
Kl.18-01
20 år // 50 kr
Genomförs med stöd av ABF

Hösten är här för att stanna och vi vet vad det betyder. Det betyder regn, snålblåst och heartbreaks. För att verkligen grotta ner oss i den känslan är Högkvarteret förstås inte sena med att bjuda in till Tryckarklubben Tema: HEARTBREAK. Alltså brustna hjärtan, vi körde på en fågel och begravde den och snoriga näsor. Det betyder, förutom att du får en ursäkt att dansa tryckare med en massa najsigt folk, verkligen ska få gräva ner dig samt dela med dig av dina tidigare och kanske nuvarande heartbreaks.

Kl.20:00 För att riktigt ge utlopp för våra brustna hjärtan inleder vi kvällen med livekaraoke med Maria Willstedt. Hon sitter vid pianot, lika bedårande och sjukligt begåvad som alltid för att kompa dig när du sjunger tryckarkaraoke för allt vad du är värd. Sedan kör vi hela kvällen, 1 gång i timmen, levande ljus, piano, stämsång och längst fram du!

Vår hostess under kvällen är fröken Hårding. Hon kommer att presentera karaoken, vara en stöttande axel i mörkret, ge betryggande ord från scen samt samla in och framföra era heartbreaks som ni redan nu kan skicka in, anonymt förstås, till [email protected] Märk ditt mail ”heartbreak” och vi lovar att det kommer att läsas upp från scenen under Tryckarklubben.

Kl.23:00 Fröken Hårding framför era och allas Heartbreaks
Kanske är det vad som krävs för att du ska gå vidare från att du kom på din tjej med rörmokerskan? Att din bror blev ihop med din stora kärlek och att ni nu tvingas fira veganjul ihop? Att du varit kär i Michael Jackson i 14 år och nu är chansen förbi?

För att ackompanjera kvällen har vi bjudit in Slut’n’Hoes som tillsammans med vår hustryckardj Siri Hjorton Wagner kommer att leta i sina mest skamliga och mörka mellanstadiehörn efter musik som kommer att få dig att re-bound-hångla som aldrig förr.